Preview Mode Links will not work in preview mode

Mediespanarna

Jan 28, 2021

Med en aktieryckning går hedgefonder i graven. Jesper och Erik jämför Bernie-meme med reddit-användares köp av GameStop-aktier. Vad de har de gemensamt är humor, en känd aktör bland internetgenerationen, en gemenskap över politiska gränser, teknisk lättillgänglighet och Covid 19.


Jan 21, 2021

När en organisation hamnar i en förtroendekris så behöver den snabbt reparera förtroendet. Detta görs genom att 1) bekräfta att felet skett, 2) ta ansvar för felet, 3) beskriva varför felet uppkommit och 4) hur organisationen ska arbeta för att reparera den skada som skett. I detta avsnitt beskriver Erik och...


Jan 14, 2021

Var det rätt eller fel att stänga av Trump från Twitter? Mediespanarna avpolariserar frågan genom att ställa en mängd nya.


Jan 8, 2021

Den 6 januari stormades Capitolium i Washington DC i samband med ett möte där kongressen enligt tradition skulle fastställa elektorsröster i presidentvalet. Jesper och Erik pratar om tre olika konspirationsteorier som snabbt spreds på sociala medier: polisens agerande, antifa och ryska agenter.